DICK van BELLE   Fine Art Fotografie


Erotiek in abstractie

beschrijving
Vier vensters op het intieme leven in één moderne afbeelding... De serie "Erotiek in abstractie" is in 1996 opgenomen op zwart-witfilm. De serie was onder andere op mijn solo-expositie "La Belle Demoiselle" in 1999 in de Koornmarktspoort te Kampen te zien. In 2020 is de serie met een duotone procedé gedigitaliseerd. De foto linksboven (Erotiek in abstractie I) staat voor intimiteit, de foto rechtsboven (Erotiek in abstractie II) voor geborgenheid, de foto linksonder (Erotiek in abstractie III) voor de aanbidding van de vrouw en de foto rechtsonder (Erotiek in abstractie IV) voor de verboden vruchten. Het kippenvel in de foto rechtsonder symboliseert de verkilling. Immers, na de zondeval in het paradijs kreeg de wereld ook een "duistere" zijde. Maar juist daardoor kunnen we zo genieten van de mooie zijde van het leven.

Mijn naam staat alleen op dit voorbeeld in grote witte letters rechtsonder. Dus niet op het kunstwerk. Op het kunstwerk staat hij kleiner.


hoogte *
120 cm.

breedte *
80 cm.indruk van de afmetingen

project jaar
1996/2020

materiaal
Kodak Professional Endura Metallic photographic paper **

afwerking
de foto wordt opgezet, gezegeld, ondertekend en genummerd

lijst
het kunstwerk wordt zonder lijst geleverd

oplage
1 stuk ***

levertijd
ongeveer 10 werkdagen

prijs
€ 1.600,00

* Deze maat is bij benadering | ** Wijzigingen in materialen voorbehouden | *** Naast de genoemde oplage mag de fotograaf kleinere ongezegelde en ongetekende afdrukken van dit kunstwerk te koop aanbieden

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over dit kunstwerk.


Roos
Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail
Online sinds 8 mei 2000 - versie 12.0
Alle rechten voorbehouden - © Dick van Belle, 2000-2022